FreshPortal foto upload op je telefoon
    • 26 Feb 2024
    • 1 Minuut om te lezen
    • Donker
      Licht

FreshPortal foto upload op je telefoon

• Donker

Article Summary

Om met je telefoon gemaakte foto's toe te kunnen voegen aan FreshPortal zonder ze eerst naar je computer te verplaatsten kan je de foto upload gebruiken. Als je deze opnieuw op je telefoon in moet stellen kan je hier zien hoe.

De link van de foto upload module is altijd als volgt opgebouwd...

https://SYSTEEMNUMMER-ipod-v2.freshportal.com
    (Vervang SYSTEEMNUMMER voor je eigen systeem.)

iPhone

1. Open Safari op je iPhone.

2. Ga naar het adres van de foto upload module, dit afhankelijk van het systeem waar je in wil werken.

1. Log in met je FreshPortal gebruikersaccount.

2. Druk onderaan de pagina op het "delen" icoontje (het vierkant met de pijl naar boven er in).

3. Scroll in het menu wat verder naar beneden.

4. Kies voor de optie "Zet op beginscherm".

5. Pas eventueel de naam van de snelkoppeling aan en druk rechts bovenin op "Voeg toe".

6. Je hebt nu de link naar de foto upload pagina direct als "app" op je startscherm staan.

Android

Voor Android telefoons is het afhankelijk van verschillende zaken zoals welke browser en launcher er gebruikt worden hoe je een snelkoppeling op het startscherm kan zetten. Echter werkt de module verder gelijk. Gebruik de link (zie bovenaan de pagina) om naar de foto upload module voor je systeem te navigeren.