Hoe werkt FreshPortal?
    • 17 May 2022
    • 1 Minuut om te lezen
    • Donker
      Licht

Hoe werkt FreshPortal?

• Donker

Article Summary

FreshPortal is een online ERP en EAB systeem. Het biedt verschillende voordelen in vergelijking met traditionele software die je op je compter moet installeren. Met deze artikelen informeren we je over alles wat je met FreshPortal kan doen.

Draait vanuit de browser

Je systeem kan je via je eigen link openen in de browser. Ben je toevallig op reis maar wil je even snel gegevens uit je systeem raadplegen? Doe het vanaf een computer aan de andere kant van de wereld.
    Zie ook: Systeemeisen, Inloggen in FreshPortal

Cloud-based

FreshPortal hoef je niet op een computer te installeren. Alle systemen draaien op onze servers. Niet alleen kan je systeem hierdoor makkelijker communiceren met andere kwekers, handelaren, of de veiling; we kunnen ook snel een update uitvoeren als een standaard aangepast wordt.

Modern

Doordat wij er voor zorgen dat je altijd met een up-to-date systeem werkt blijf je op een vertrouwde manier zaken doen in een steeds verder moderniserende sector.

What's Next