Inloggen in FreshPortal
    • 17 May 2022
    • 1 Minuut om te lezen
    • Donker
      Licht

Inloggen in FreshPortal

• Donker

Article Summary

Omdat je systeem online beschikbaar is heeft het een uniek adres op basis van je systeemnummer.

Hoe ziet je systeemnummer er uit?

Je systeemnummer is een code van zes cijfers. Nummers zien er uit als FPXXXXXX of als XXXXXX (op de plaats van een X staat dus een ander cijfer).

Ga naar FreshPortal

De URL (het adres) van je systeem is je systeemnummer, gevolgd door .freshportal.nl of .freshportal.com

LET OP:

Via Google zoeken naar "FreshPortal login" werkt niet. Er zijn veel FreshPortal systemen en de kans dat je uitkomt bij het systeem van iemand anders is groot. Aangezien je geen account voor de systemen van anderen hebt kan je daar dan ook niet inloggen.

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord

Je gebruikersnaam en wachtwoord dien je te onthouden of op een veilige plaats (zoals een wachtwoordmanager) te bewaren. Mocht je onverhoopt je wachtwoord niet meer weten dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen door op de knop "Vergeten" te klikken.

LET OP:

Als je te vaak een verkeerd wachtwoord invoert blokkeert je account automatisch om het systeem veilig te houden. Neem in dat geval contact op met support om je account te laten deblokkeren.