Installatie van de FreshPortal client
    • 11 Oct 2022
    • 1 Minuut om te lezen
    • Donker
      Licht

Installatie van de FreshPortal client

• Donker

Article Summary

Installatie van de FreshPortal client is makkelijk te doen vanuit je systeem. Afhankelijk van je computer kan het zijn dat je eerst Java moet installeren (zie daarvoor de extra stap).

Java installeren

Het Java installatieprogramma kan van de volgende pagina gedownload worden:
    https://www.java.com/nl/download/

Open je FreshPortal systeem

Bij het inloggen krijg je rechts onderin een popup te zien als de FreshPortal client niet geinstalleerd is of niet draait. Klik op deze notificatie om naar de downloadpagina te gaan.

Klik op de melding

Door op de melding in de gele balk te klikken start de download van het installatieprogramma. De overige instructies staan ook op de pagina zelf.

Klik op de download

Het installatiebestand kan geopend worden vanuit de map waar je downloads opgeslagen worden. Het makkelijkst is echter om direct op de download onderin je browser te klikken.

Ga terug naar je systeem

Zodra de balk op de pagina van geel naar groen kleurt herkent het systeem de installatie van de client. Je kunt nu terug gaan naar een van je gebruikelijke pagina's (bijvoorbeeld je voorraad of catalogus).

Stel je printers in

Klik bovenin je systeem op het printer icoontje. Er verschijnt nu een popup waarmee je je printers in kan stellen. Hiermee kan je de printers selecteren die ook in Windows/op de computer geïnstalleerd staan.