Systeemeisen
    • 29 Jun 2022
    • 1 Minuut om te lezen
    • Donker
      Licht

Systeemeisen

• Donker

Article Summary

Om optimaal gebruik te kunnen maken van FreshPortal heb je een aantal zaken nodig. In dit artikel zetten we alles voor je op een rij.

Browser

Om je systeem te kunnen gebruiken heb je een webbrowser nodig. In principe kan je elke browser gebruiken, maar FreshPortal is ontworpen om goed te werken in Chrome. Dit betekent dat je computer deze browser moet kunnen draaien.

Systeemeisen voor Chrome
    • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, (voorkeur vanaf) Windows 10, Windows 11
    • Een Intel Pentium 4 processor of beter (nieuwer dan 2010)

Hardware

PC

Specificaties

Ons advies is gebruik te maken van een PC met minimaal de volgende specificaties:

• Intel Core i3 processor (bij voorkeur Intel Core i5, of vergelijkbare processor)
    • 8GB RAM werkgeheugen
    • Windows 10 (of nieuwer)

Monitor

Monitor resolutie

Voor de beste weergave van je systeem raden we aan dat je een monitor met een resolutie van FullHD (1920x1080) of hoger gebruikt.

Printers

Voor facturen, pakbonnen, raaplijsten, veilbrieven, en dergelijke heb je een gewone printer nodig. Elke printer die je via Windows kan installeren werkt prima.
    Om stickers te printen heb je een speciale printer nodig. Vanuit FreshPortal ondersteunen we stickerprinters van het merk Zebra die ZPL-code ondersteunen.

LET OP:

Je systeem geeft de informatie voor het printen van stickers door als ZPL-code. Niet alle printers kunnen dit aan. Wil je zeker weten dat je een sticker printer gebruikt die werkt, neem dan contact op met onze collega's van FreshPortal Solutions.

Zie ook: Print broker

Scanners

Voor het snel en makkelijk verwerken van partijen ondersteunen we scanners. Er zijn twee soorten scanners die je kan gebruiken: handscanners en iPod scanners. Ben je op zoek naar een scanner? Neem dan contact op met FreshPortal Solutions.

Handscanners zijn standaard barcode scanners, niets meer en niets minder. Deze verbind je met de computer waar je FreshPortal op gebruikt. Deze barcode scanner kan bedraad zijn (USB) of draadloos (via Bluetooth). Een draadloze barcode scanner via Bluetooth heeft een bereik van +/- 10-15 meter.

iPod scanners zijn scanners op basis van een iPod. Deze kunnen draadloos gebruikt worden en bieden extra functionaliteit binnen je systeem. Ze kunnen ook gebruikt worden om productfoto's te maken en direct naar je systeem te uploaden.

What's Next