Printen
    • 20 Jun 2022
    • 1 Minuut om te lezen
    • Donker
      Licht

Printen

• Donker

Article Summary

Vanuit FreshPortal kan je zowel stickers als facturen en pakbonnen printen. Afhankelijk van wat je print en de manier waarop je dit doet, print je of via de PDF-weergave van Windows, of via onze FreshPortal client.

Stickers

Stickers print je altijd via de FreshPortal client. Je systeem genereert de ZPL-code op het moment van printen, en onze client stuurt de code naar de op je computer aangesloten Zebra stickerprinter.

Zebra printer als generieke tekstprinter

Wij stellen bij onze klanten een Zebra printer altijd in als generieke tekstprinter. Op deze manier weten we zeker dat de ZPL-code die je systeem stuurt niet wordt aangepast door andere software.

Pakbonnen, facturen, raaplijsten, e.d.

Alle brieven worden als PDF-bestand aangemaakt. Naast dat deze bestanden als bijlage met een e-mail meegestuurd kunnen worden, kunnen ze zowel direct vanuit FreshPortal via de client geprint worden, of via de printopdracht in het afdrukvoorbeeld (direct via Windows).